Gratis linnen cadeauzakje voor Moederdag // Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Afbeelding voor banner

MOEDERDAG

gratis linnen cadeauzakje met quote naar keuze
Koop NONA en ontvang een gratis premium linnen giftbag. Hoe? Voeg NONA toe aan je winkelmandje en kies je favoriete quote!
SHOP NONA NOW
← terug naar overzicht

Hét perfecte relatiegeschenk voor jouw werknemers!

Uit onderzoek is gebleken dat waardering en appreciatie op de werkvloer wonderen kan verrichten bij jouw personeel. Een complimentje krijgen is altijd leuk, maar wat nóg leuker is, is een origineel relatiegeschenkje. Iedereen krijgt graag wel eens een cadeautje rond Kerst, Nieuwjaar, Secretaressedag, een personeelsfeest of om simpelweg te vieren dat je op maandag uit je bed bent geraakt. Soms is er zelfs geen speciale gelegenheid nodig en wil je jouw werknemers of collega's eens goed in de bloemetjes zetten. Gewoon, omdat het kan.

Wel, zoek niet verder, want wij hebben het perfecte relatiegeschenk:
Verras jouw personeel met een NONA June cadeau en je zal ongetwijfeld een glimlach zien verschijnen.

 

alcoholvrij aperitief NONA June


Wat is NONA June?
NONA June is de eerste Belgische niet-alcoholische spirit als alternatief voor de klassieke gin. Charlotte, een Gentse bio-ingenieur, zocht samen met enkele sterrenchefs naar het perfecte recept voor de volledige cocktailbeleving zonder alcohol, maar met boordevol smaak. NONA, Latijns voor negen, staat voor de negen botanicals die in de spirit verwerkt zijn.

Dit hippe drankje met overheerlijke kruidige smaken en frisse citrustoetsen is het ideale cadeau voor jou en jouw werknemers. Geef nu toe, dit geschenkje zou je toch ook graag op je bureau zien verschijnen?

Oprichtster NONA June


 

Nog even de voordelen op een rijtje:
- 0% alcohol, 100% smaak
- Lokaal én helemaal Belgisch
- Aanwezig in diverse sterrenzaken zoals The Jane, Boury...

Bij wie valt NONA June in de smaak?
We merken dat zowel mannen als vrouwen fan zijn van de smaak.
Je kan er zowel gin-tonische liefhebbers mee bekoren als de apero liefhebbers. Met NONA June maak je niet alleen een alcoholvrije gin-tonic maar ook diverse andere cocktails. Vervang de gin door NONA June en je hebt een alcoholvrije cocktail in 1-2-3. Elk relatiegeschenk kan gepaard gaan met een receptenbundel vol tips & tricks voor unieke NONA June creaties.

NONA June geschenkopties

1. Dé klassieker

Dé NONA klassieker en het ideale relatiegeschenk: de NONA June 70cL fles! Deze stijlvolle fles past in de handen van elke levensgenieter. Voeg een tonic en stijlvolle garnituur toe et voilá, je hebt het perfecte cadeau voor de feestdagen en elke andere gelegenheid waarop je die ene collega of medewerker eens dat extraatje wil geven.

Fles NONA June 70 cl


2. Ho ho NONA

Verspreid de vreugde, schenk een NONA June tijdens de feestdagen! Onze sierlijke kerstverpakking voor de NONA June 70cL fles zorgt ervoor dat je collega's zich direct in de feeststemming wanen.

Kerstgeschenk NONA June


3. Eén voor allen, alles in één

Geen tijd om een cadeaudoos samen te stellen? Geen probleem. Onze NONA June giftbox heeft alles wat je nodig hebt voor een uniek Kerstcadeau! Dit geschenk bevat twee stijlvolle glazen en de NONA June 70cL fles voor die volledige cocktailervaring die jij aan jouw werknemers wilt geven.

Giftpack relatiegeschenk NONA June


4. De perfecte match

Ben je op zoek naar een kleinigheidje of wil je zelf de ideale giftbox samenstellen? Dan is de NONA June 20cL fles jouw perfecte match! Dit leuke flesje kan je op zichzelf schenken of combineren met diverse presentjes.

Bedrijven zoals Delaware en Edgard & Cooper gingen je al voor met hun gepersonaliseerde cadeauboxen. Zo combineerde Delaware een fles NONA June met Fever-Tree tonic, een ijsblokjesvorm en receptje in een party-at-home box. Werknemers konden op die manier hun eigen alcoholvrije cocktail samenstellen. Doe mij ook maar eentje!

Relatiegeschenk NONA June voor Edgard & Cooper


Kortom, alles wat je nodig hebt is NONA June voor het perfecte relatiegeschenk. Ben je helemaal overtuigd en wil je zelf ook een NONA gift schenken aan je dierbare collega's?

Mail naar [email protected] voor meer informatie over de prijzen en onze verschillende aanbiedingen.

Iedereen verdient wel eens een NONA-moment!
Voor welke kies jij?

Alcoholvrije cocktail NONA June

Geniet van jouw alcoholvrije cocktail

shop NONA June