Gratis linnen cadeauzakje voor Moederdag // Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Afbeelding voor banner

MOEDERDAG

gratis linnen cadeauzakje met quote naar keuze
Koop NONA en ontvang een gratis premium linnen giftbag. Hoe? Voeg NONA toe aan je winkelmandje en kies je favoriete quote!
SHOP NONA NOW
← terug naar overzicht

Nieuw in de NONA-familie: NONA Ginger

Na een focus van 5 jaar op NONA June & NONA Spritz, stel ik met veel enthousiasme onze nieuwe cocktailervaring zonder compromissen aan je voor: Maak kennis met NONA Ginger.

Het afgelopen jaar heb ik me gefocust op de ontwikkeling van de eerste alcoholvrije spirit op basis van gember. Ik raadpleegde opnieuw gerenommeerde bartenders en sommeliers, zodat je eindelijk kan genieten van alcoholvrije Moscow mule cocktails zonder compromissen.
Ik wilde een nieuwe hoogwaardige drankervaring creëren, zodat mensen meer alcoholvrije opties hebben voor de cocktails waar ze van houden.

Smaakprofiel?
Toetsen van biologische gember, yuzu & verbena, kurkuma, citrus en mandarijn. Een mix van 12 gedistilleerde kruiden, met een pittige afdronk!

Hoe serveer je NONA Ginger?
Vul je glas met ijs, voeg 5cl NONA Ginger toe, mix met 10cl Indian tonic, garneer met een partje limoen & je bent klaar om te genieten van onze Perfect Serve: NONA Ginger & Tonic 🍸 Je kunt het ook mixen met verse sappen zoals sinaasappelsap, ananassap ... Of ontdek de recepten voor andere heerlijke alcoholvrije cocktails met NONA Ginger.

Waar koop je NONA Ginger?
Nu online verkrijgbaar & in concept stores, drankwinkels.

100% natuur - 100% smaak - 0% alcohol.

Cheers op een nieuwe manier van drinken!

NONA GINGER alcoholvrije spirit alcoholvrije cocktail gember yuzu verbena

Geniet van jouw alcoholvrije cocktail

shop NONA June