Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

← terug naar overzicht

9/10 voor NONA June

We starten Tournée Minérale met een geweldige verrassing. NONA June, ons alcoholvrije alternatief voor gin, kreeg een score van maar liefst 9/10 in een blind tasting. Sommelier Deborah Hellburg van sterrenzaak Sensum in België testte 12 alcoholvrije gins en bekroonde NONA June tot winnaar. Prachtig nieuws in de krant. 

Alcoholvrij gin alternatief

Klik op hier om het volledige artikel te lezen.

Het verhaal van NONA June

"Op een midzomeravond tijdens een afterwork drink met enkele vrienden, zocht ik naar een alcoholvrij alternatief voor één van mijn favoriete cocktails: Gin&Tonic. Het enige wat de barman mij kon aanbieden was een veel te zoet drankje. Op dat moment ben ik beginnen experimenteren met verschillende kruiden en botanicals en was NONA June geboren." ~ Charlotte, oprichtster van NONA.

NONA June

NONA June is de eerste Belgische alcoholvrije spirit die doet denken aan gin. Het is een verfrissend evenwichtige mix van 9 gedistilleerde kruiden. Op basis van onder andere jeneverbessen en citrusvruchten, met een kruidige toets van basilicum en zwarte peper.

Meng 5cl NONA June met 10cl tonic. Werk af met sinaasappelzeste en een blaadje basilicum.

Wist je dat?
'NONA' - negen in het Latijn - verwijst naar de 9 kruiden in NONA June? June' staat voor jeneverbes - Engels voor juniper - het hoofdingrediënt in gin.

 

alcoholvrij alternatief voor gin

Geniet van jouw alcoholvrije cocktail

shop NONA June