Gratis linnen cadeauzakje voor Moederdag // Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Afbeelding voor banner

MOEDERDAG

gratis linnen cadeauzakje met quote naar keuze
Koop NONA en ontvang een gratis premium linnen giftbag. Hoe? Voeg NONA toe aan je winkelmandje en kies je favoriete quote!
SHOP NONA NOW
← terug naar overzicht

Laat u inspireren door Served by Soberon

Matthias Soberon (beter bekend als @servedbysoberon) is een echte cocktail- en spiritspecialist. Hij deelt elke dag nieuwe cocktails op zijn populaire Instagrampagina en blog. Hij bedenkt en fotografeert cocktails die uniek zijn in smaak en uitzicht. Matthias werd genomineerd voor de Belgian Food Blog Awards in de categorie Dranken en heeft talloze cocktails en bars beoordeeld, geadviseerd en gecreëerd.

In december, slechts een paar maanden na de lancering, postte Matthias dat NONA June de meest smakelijke niet-alcoholische spirit die hij had geproefd, een compliment dat me wegblies. Hij is een echte Gentenaar (waar NONA Drinks werd opgericht), dus besloten we om samen te komen en onze creativiteit te laten stromen....

Ik was verheugd om uitgenodigd te worden in de Soberon Bar en kon niet wachten om te zien wat Matthias voor ons had voorbereid. De cocktail die u hierboven ziet, is gemaakt om verantwoord drinken in de spotlight te brengen. Hij combineerde NONA June, limoensap, Simple en tonic om een cocktail te creëren die eenvoudig te maken is, maar complex van smaak blijft. Ontdek het recept door op de foto te klikken.

Het volgende drankje is ideaal om aan het strand te drinken. Deze zomerse NONA Piña werd geïnspireerd door, u raadt het al, de Piña Colada cocktail. 

50ml NONA June 15ml limoensap
15ml Ananassiroop Soda
 

Giet de eerste drie ingrediënten samen in een glas vol ijs. Roer. Vul aan met uw favoriete sodawater en roer voorzichtig opnieuw. Garneer met een schijfje limoen.

Ik hoop dat u zich kunt laten inspireren door deze eenvoudige recepten. Meer inspiratie nodig? Volg onsInstagramkanaal. Deel uw eigen creaties door ons te taggen en #shareyournonamoment te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

Geniet van jouw alcoholvrije cocktail

shop NONA June