Subscribe to our newsletter and receive 10% discount

← back to overview

Eén maand zonder alcohol met NONA June

Het is bijna zo ver, de start van Tournée Minérale! Dit is een bewustmakingscampagne van de Stichting tegen Kanker en De Druglijn. Samen roepen ze op om gedurende de maand februari geen alcohol te consumeren. Uit onderzoek blijkt dat het verminderen van alcoholische consumpties heel wat voordelen met zich meebrengt. Zo voel je je veel frisser en heb je een betere nachtrust. Tournée Minérale is de perfecte gelegenheid om NONA June aan te kopen en te laten proeven aan genodigden die meedoen met Tournée Minérale. Wij geven alvast enkele redenen waarom jij NONA June in huis moet halen voor deze maand. En ontvang bovendien een kortingscode voor jouw NONA June bestelling, joepie!
 
Geen mierzoete mocktails
.
Wanneer je op zoek bent naar een alcoholvrij alternatief, wordt vaak een zeer zoete mocktail geserveerd. Ben jij geen liefhebber van mocktails of frisdrank? Dan is NONA June de ideale oplossing. NONA June is een premium alcoholvrij alternatief voor gin met een dominante citrussmaak, gevolgd door een kruidige toets. Deze kruidige toetsen brengen het geheel in evenwicht en zorgen ervoor dat NONA June een volwassen drankje is.
Gin liefhebbers hoeven hun favoriete drank niet te missen
Wil jij graag meedoen met Tournée Minérale maar wil je je favoriete cocktail met gin niet aan de kant schuiven? Probeer dan eens NONA June! Dit alternatief voor gin bevat 9 verschillende kruiden, waaronder de jeneverbes. Door de aanwezigheid van jeneverbes, proef je het verschil met een echte gin bijna niet! Combineer NONA June samen met tonic en je hebt direct een evenwaardig alternatief voor jouw favoriete G&T.
.
1 product, maar veel mogelijkheden
 
Met NONA June kan je verschillende alcoholvrije cocktails maken. Naast de klassieke gin& tonic kan je nog veel meer recepten maken, die je op onze website terug kan vinden. Je zal tijdens de maand februari dus zeker weten wat drinken!
.
KORTINGSCODE
Gebruik in februari de Tournée Minérale 15% kortingscode (geldig tem 09/02).
Hoe ontvang je jouw kortingscode?
1. Schrijf je in in ons NONA Team door op deze link te klikken, want samen sterk!
2. Stuur een mailtje naar charlotte@nonadrinks.com wanneer je bent ingeschreven om jouw kortingscode te ontvangen
& GO! Bestel jouw NONA June voorraad.
.
WIST JE DAT?
Wist je dat NONA June geregeld vermeld wordt in magazines? Deze maand zijn we terug te vinden als tip voor Tournée Minérale in Goed gevoel.
Dankje voor de leuke vermelding!
.
NONA June Goed gevoel

Enjoy your non-alcoholic cocktail

shop NONA June