Free linen giftbag for Father's Day // Subscribe to our newsletter and receive 10% discount

Image for banner

FATHER’S DAY

free linen giftbag with quote of choice
Buy NONA and receive a free premium linen giftbag. How? Add NONA to your shopping basket and choose your favorite quote!
SHOP NONA NOW
← back to overview

Hét perfecte relatiegeschenk voor jouw werknemers!

Uit onderzoek is gebleken dat waardering en appreciatie op de werkvloer voor wonderen kan zorgen bij jouw personeel. Een complimentje krijgen is altijd leuk, maar wat nóg leuker is, is een origineel relatiegeschenkje. Iedereen krijgt graag wel eens een cadeautje rond Kerst, Nieuwjaar, Secretaressedag, een personeelsfeest of om simpelweg te vieren dat je op maandag uit je bed bent geraakt. Soms is er zelfs geen speciale gelegenheid nodig en wil je jouw werknemers of collega’s eens goed in de bloemetjes zetten. Gewoon, omdat het kan.

Wel, zoek niet verder, want wij hebben het perfecte relatiegeschenk:
Verras jouw personeel met een NONA June gift en je zal ongetwijfeld een glimlach zien verschijnen.

 

alcoholvrij aperitief NONA June


Wat is NONA June?
NONA June is de eerste Belgische non-alcoholische spirit als alternatief voor de klassieke gin. Charlotte, een Gentse bio-ingenieur, zocht samen met enkele sterrenchefs naar het perfecte recept voor de full cocktail experience zonder alcohol, maar boordevol smaak. NONA, Latijns voor negen, staat voor de negen botanicals die in de spirit verwerkt zijn.

Dit hippe drankje met overheerlijke kruidige smaken en frisse citrustoetsen is het ideale cadeau voor jou en jouw werknemers. Want geef nu toe, dit geschenkje zou je zelf ook graag op je bureau zien verschijnen?

Oprichtster NONA June


 

Nog even de voordelen op een rijtje:
- 0% alcohol, 100% smaak
- Lokaal én helemaal Belgisch
- Aanwezig in diverse sterrenzaken zoals The Jane, Boury…

Bij wie valt NONA June in de smaak?
We merken dat zowel mannen als vrouwen fan zijn van de smaak.
Je kan er zowel gin-tonic lovers mee bekoren als de apero liefhebbers. Met NONA June maak je niet alleen een alcoholvrije gin-tonic maar ook diverse andere cocktails. Vervang de gin door NONA June en je hebt een alcoholvrije cocktail in 1-2-3. Elk relatiegeschenk kan gepaard gaan met een receptenbundel vol tips & tricks voor unieke NONA June creaties.

NONA June gift opties

1. Dé klassieker

Dé NONA klassieker en het ideale relatiegeschenk: de NONA June 70cl fles! Deze stijlvolle fles past in de handen van elke levensgenieter. Voeg een tonic en stylish garnituur toe et voilá, je hebt het perfecte cadeau voor de feestdagen en elke andere gelegenheid waarop je die ene collega of medewerker eens dat extraatje wil geven.

Fles NONA June 70 cl


2. Ho ho NONA

Spread the joy, schenk een NONA June tijdens de feestdagen! Onze sierlijke kerstverpakking voor de NONA June 70cl fles zorgt ervoor dat je collega’s zich meteen in de feeststemming wanen.

Kerstgeschenk NONA June


3. One for all, all in one

Geen tijd om een giftbox samen te stellen? Geen probleem. Onze NONA June giftbox heeft alles wat je nodig hebt voor een uniek Kerstcadeau! Dit geschenk bevat twee stijlvolle glazen en de NONA June 70cl fles voor die full cocktail experience die jij aan jouw werknemers wilt geven.

Giftpack relatiegeschenk NONA June


4. De perfect match

Ben je op zoek naar een kleinigheidje of wil je zelf de ideale giftbox samenstellen? Dan is de NONA June 20cl fles jouw perfect match! Dit leuke flesje kan je op zichzelf schenken of combineren met diverse presentjes.

Bedrijven zoals Delaware en Edgard & Cooper gingen je al voor met hun gepersonaliseerde cadeauboxen. Zo combineerde Delaware een fles NONA June met Fever-Tree tonic, een ijsblokjesvorm en receptje in een party-at-home box. Werknemers konden op die manier hun eigen alcoholvrije cocktail samenstellen. Doe mij ook maar eentje!

Relatiegeschenk NONA June voor Edgard & Cooper


Kortom, all you need is NONA June voor het perfecte relatiegeschenk. Ben je helemaal overtuigd en wil je zelf ook een NONA gift schenken aan je dierbare collega’s?

Mail naar hello@nonadrinks.com voor meer informatie over de prijzen en onze verschillende aanbiedingen.

Iedereen verdient wel eens een NONA moment!
Voor welke kies jij?

Alcoholvrije cocktail NONA June

Enjoy your non-alcoholic cocktail

shop NONA June