Subscribe to our newsletter and receive 10% discount

← back to overview

Waarom NONA June het ideale kerstcadeau is

Kerstmis komt eraan! Dat betekent gezellig samenzijn, lekker eten, maar ook: keuzestress voor een goed cadeau. Nog geen idee wat je dit jaar onder de kerstboom gaat leggen? Geen paniek! Wij geven je vijf redenen waarom NONA June het perfecte kerstcadeau is.

Origineel cadeau
Geef je tijdens de feestdagen een fles NONA June cadeau? Dan kom je sowieso origineel uit de hoek! Want bij de feestdagen hoort heus niet alleen champagne. Alcoholvrije gin is een speciaal cadeau om te geven én om te krijgen.
Smaakvol geschenk
Met NONA June geef je bovendien een premium cadeau. Niet zomaar eender welke alcoholvrije gin, maar wel een mix van negen zorgvuldig gekozen kruiden. Deze werden met veel liefde voor het vak samengesteld door bio-ingenieur en bedenkster van NONA June, Charlotte. Die vakkennis proef je! Deze alcoholvrije gin kan je nauwelijks onderscheiden van een gin die wél alcohol bevat.
Mooie kerstverpakking want het oog wil ook wat
Tijdens de feestdagen zit NONA June in een feestelijk jasje. Je hoeft de fles niet meer in te pakken, want NONA June zit al in een speciaal ontworpen cadeaudoos. Want het oog wil natuurlijk ook wat! 
De prijs voor het mooiste (en origineelste) kerstcadeau gaat dit jaar naar jou.
 alcoholvrije gin cadeauverpakking
Één fles, verschillende cocktails
Met NONA June geef je eigenlijk niet één, maar meerdere cadeaus. Hoe dat komt? De alcoholvrije gin met herbal touch kan je op veel verschillende manieren gebruiken. De lucky one die het als cadeau krijgt kan er een klassieke (alcoholvrije) NONA&tonic mee maken, maar ook even goed een andere alcoholvrije cocktail! Voor ieder wat wils dus. Ben je benieuwd naar welke lekkere cocktails je kan maken met NONA June? Ontdek ze hier
Familie en vrienden genieten mee
Met NONA June maak je meerdere mensen blij! Krijgt iemand het cadeau? 
Dan kunnen jullie onmiddellijk de NONA Cocktails samen proeven!
Aarzel niet en bestel jouw fles!
Tip: vanaf 2 flessen is er gratis verzending.

 

Enjoy your non-alcoholic cocktail

shop NONA June